Ο Ισίδωρος Δούνης μπορεί να μην ήταν ενεργός τόσες ημέρες στο Big Brother, αφού βρισκόταν στο Μυστικό Δωμάτιο ωστόσο όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσε στενά τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν πάρει την σημαντική απόφαση να αλλάξει έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, έκανε τον απολογισμό της πρώτης εβδομάδας κι ορισμένοι έλαβαν θετικά σχόλια ενώ άλλοι έχασαν τον ύπνο τους με όσα ανέφερε.

Συγκεκριμένα ο Ισίδωρος τα έβαλε κυρίως με την συμπεριφορά του Παναγιώτη Πέτσα, θεωρώντας ότι έχει αρχηγικές τάσεις και τον «δίκασε»:

«Ας περάσουμε στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν μου αρέσουν. Στους τύπους που κάποτε μου δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και τώρα μπορώ και τους αντιμετωπίζω.

Στους ψευτόμαγκες που κάνουν κατάχρηση κι επίδειξη ισχύος και καβαλικεύουν τους άλλους. Σε αυτούς που δεν κατάφεραν να γίνουν αρχηγοί, δεν ακούνε τίποτα πέρα από το εγώ τους και θέλουν να τους ακολουθούν. Σε όσους κρίνουν επιπόλαια και μεταφράζουν τις προσπάθειες ανθρώπων λανθασμένα και κάθε συζήτηση οδηγεί σε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο.

Σε αυτούς που δεν προσπαθούν και δεν ακούνε τους δίπλα τους. Σε αυτούς που μίλησαν για την προσπάθεια μου και την ήττα μου στο αγώνισμα. Έκρινες την προσπάθειά μου εσύ, που δεν ξέρεις τα ονόματα των συγκατοίκων σου. Βούτηξες την Ανχελίτα και το μικρόφωνό σου στην πισίνα. Με προβλημάτισες και με ξενέρωσες.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr