Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τσιμεντωμένη» στην Κυπαρισσία - Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου

«Τσιμεντωμένη» στην Κυπαρισσία – Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού όπου έμενε

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το μακάβριο εύρημα στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού όπου έμενε.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, είπε ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 40 με ύψος 1,61 – 1,65, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν 5-6 μήνες.

Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα 3 παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά, ενώ ο ίδιος έφυγε βιαστικά για τη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της.

Τι λέει ο γιος της 42χρονης αγνοούμενης

Στο μεταξύ, αναζητείται από τις Αρχές ο 39χρονος ρουμανικής υπηκοότητας ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 42χρονης Μόνικας Γκιους. «Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό» λέει ο γιος του θύματος.

Ο γιος της αγνοούμενης, από το Λονδίνο, μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» για τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε άρον άρον για την Ρουμανία. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ζούσε, το τελευταίο βράδυ τους είδανε μαζί τον Φεβρουάριο, μαζί εξαφανιστήκανε και προφανώς κατά την άποψή μου, την σκότωσε και την έθαψε εκεί».

Το θρίλερ εντείνεται από την αποκάλυψη που κάνει μέσω του MEGA ένας άνθρωπος του χωριού. Όπως λέει, ο Ρουμάνος που έφυγε χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα του, τού τηλεφώνησε ρωτώντας εναγωνίως αν η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι. «Είχε τηλέφωνο δικό μου και με πήρε από Ρουμανία μια φορά, και μου είπε, αν το σπίτι είναι με κόκκινη ταινία. Του λέω, ‘Δεν ξέρω’. Του είπα, ‘Είσαι δολοφόνος’ γιατί έλειπε αυτή μέρες. Και από τότε δεν με ξαναπήρε.

«Την έδερνε και δεν την άφηνε να φύγει»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 39χρονος Ρουμάνος ήταν αλκοολικός και κακοποιούσε τη 42χρονη, η οποία είχε καταλήξει αρκετές φορές στο νοσοκομείο. «Φοβόταν αυτό το άτομο. Ό,τι κερδίζανε τα ξόδευε σε αλκοόλ. Και ύστερα την έδερνε για διάφορους λόγους. Δεν την άφηνε στιγμή να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος» λέει ο γιος της 42χρονης.

Ακόμα και ο φίλος του 39χρονου είχε δει την 42χρονη με μώλωπες. «Το έχει κάνει. Το ξέρει όλη η Κυπαρισσία, ξέρουν όλοι οι Ρουμάνοι από εδώ. Γιατί ήταν συνέχεια με μάτια κόκκινα, με πλάτη μαύρη».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024