Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρέμος για Θεοδωράκη - Δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Τόλμησε να δώσει το χέρι του στους νέους καλλιτέχνες

Ρέμος για Θεοδωράκη – Δεν θα ξεχαστεί ποτέ – Τόλμησε να δώσει το χέρι του στους νέους καλλιτέχνες

Όπως τόνισε ο Αντώνης Ρέμος, αυτό που έκανε ξεχωριστό τον Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, ήταν η στήριξή του στους καλλιτέχνες της νέας γενιάς

Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ, σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την γνωριμία του με τον «γίγαντα», όπως χαρακτήρισε, τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος τραγουδιστής, γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη πριν από περίπου 15 χρόνια, στο πλαίσιο συναυλιών στις οποίες διάσημοι καλλιτέχνες θα τραγουδούσαν επιτυχίες του Μίκη.

Για την πρώτη επαφή μαζί του, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε τα εξής: «Όταν βλέπεις αυτή την προσωπικότητα μπροστά σου υπάρχει ένα δέος, ένιωσα όμως μια απίστευτη οικειότητα και ανθρωπιά. Ήταν σαν ένα παιδί».

Επίσης, δήλωσε όπως και άλλοι καλλιτέχνες, ότι όνειρο του Μίκη ήταν να δει όλο τον κόσμο ενωμένο.

Στήριζε τους νέους

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε, στον Σκάι,  πως αυτό που έκανε ξεχωριστό τον Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων, ήταν η στήριξή του στους καλλιτέχνες της νέας γενιάς: «Τραγούδησε με τη Φαραντούρη, τον Καζαντζίδη και τον Μπιθικώτση, με πολλά τεράστια ονόματα αλλά δεν έμεινε εκεί. Τόλμησε να δώσει το χέρι του και στους νέους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα».

Κλείνοντας, τόνισε πως είναι είναι λυπηρό όταν πεθαίνει ένας καλλιτέχνης και ακόμα παραπάνω όταν ξεχνιέται αλλά όπως είπε  πιστεύει ότι ο Μίκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ, τα τραγούδια και η μουσική του θα μείνουν για πάντα μέσα μας.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024