Εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διακομίσθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από νωρίς σήμερα το πρωί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
Να σημειωθεί, όπως αναφέρει το e-evros.gr ότι σήμερα το βράδυ στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση – συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους ερμηνευτές Πέγκυ Ζήνα και Παναγιώτη Πετράκη.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη συνέπεσε με τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και ίσως είναι από τις ελάχιστες εκδηλώσεις που δεν αναβλήθηκαν λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής