Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη

Κρήτη – Προφυλακίστηκε ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 72χρονος άνδρας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 6χρονου κοριτσιού.

Ο ηλικιωμένος, οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή, σύφωνα με το Creta24.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της 6χρονης, η οποία υποστήριξε πως η κόρη της, της εξομολογήθηκε πως ο ηλικιωμένος, που είναι γνωστός της οικογένειας, την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία.

Σοκαρισμένη η οικογένεια του παιδιού

«Πρόκειται για μια υπόθεση αρκετά ευαίσθητη, εξαιρετικά σοβαρή και αυτό που δυστυχώς μας έχει πείσει ότι το μικρό παιδί λέει την αλήθεια είναι ότι ένα παιδί 6 ετών, μιλάει με λεπτομέρεια, παραστατικά, αναλυτικότατα για το συμβάν, το οποίο προκαλεί -το λιγότερο- αποτροπιασμό», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα, o ένας εκ των δύο δικηγόρων των γονιών της 6χρονης, Ζαχαρίας Λιπαράκης.

Από την πλευρά του ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Δημήτρης Ζάχος τόνισε: «Οι αποδιδόμενες στον κατηγορούμενο πράξεις έχουν τεράστια νομική και ηθική απαξία. Ο πατέρας της ανήλικης δηλώνει συντετριμμένος από όλα αυτά τα συμβάντα, αν όντως έχουν συμβεί και παράλληλα είναι αποφασισμένος να συνδράμει από την πλευρά του προκειμένου να πέσει άπλετο φως και να διερευνηθεί η αλήθεια. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς το συμφέρον πάντα του τέκνου διότι αυτό προέχει».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024