Ήταν δεδομένο πως δεν θα άφηναν ανεκπλήρωτο το μεγάλο «θέλω» του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο του «7».
Και τελικά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα φοράει κανονικά το… θρυλικό «7» με το οποίο μάγεψε στους «κόκκινους διαβόλους» και συνέχισε να το κάνει με τη φανέλα της Ρεάλ και της Γιουβέντους.
Όπως ανακοίνωσε η Γιουνάιτεντ… CR7 is back, με τον Καβάνι να δίνει τον αριθμό χωρίς κανένα πρόβλημα και να παίρνει με τη σειρά του το «21» το οποίο φοράει και στην Ουρουγουάη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.