Ρούμπεν Σεμέδο – Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής – Το εκβιαστικό μήνυμα στο Instagram
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Δώσε μας 15.000 ευρώ για να μη πας φυλακή»
Αθώος φώναξε στην αγγλική γλώσσα, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο Ρούμπεν Σεμέδο, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με την επιβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Δώσε μας 15.000 ευρώ για να μη πας φυλακή».
Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση των δικαστικών αρχών που άφησαν ελεύθερο τον 27χρονο μέτρησε το γεγονός ότι εντόπισαν κενά στις στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας και αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης παθούσας.
Σημαντικό ρόλο, έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.
Ειδικότερα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας.
Τέλος, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση.
- Βραβεία Emmy: Ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για το 2026
- ΚΕΔΕ για αποκέντρωση, θεσμική αυτοτέλεια και ενίσχυση των Δήμων
- Χιλιάδες συλλήψεις σε επιχείρηση της Interpol για τη διαδικτυακή απάτη –
- Πέθανε η ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη: «Αναπνέουμε πιο ελεύθερα χάρη σε εκείνη»
- Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που έκανε βουτιά στο νερό και έσπασε τον αυχένα του
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Το… δώρο του Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Γιατί ο Στάρμερ δεν το πήρε μαζί του
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442