Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς φιλοξενήθηκε σε podcast του Atlantic και αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη σχέση που έχει μαζί του.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μαρκ Λάσρι τόνισε ότι ο Greek Freak είναι συγκεντρωμένος στη νίκη και όχι στα χρήματα.
«Είχαμε την πίστη ότι θέλει να μείνει. Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα. Το ερώτημά του ήταν αν μπορούμε να κερδίσουμε. Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος στη νίκη.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τους παίκτες και θα πάρουμε και άλλους. Έχεις καλή σχέση με τον GM. Με την ιδιοκτησία. Πάντα μπορείς να πας κάπου αλλού, αλλά εμάς μας ξέρεις, ξέρεις πόσο δεσμευμένοι είμαστε, ήταν κάποια από τα λόγια που του είπαμε στις συζητήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάσρι.
Στη συνέχεια μίλησε για την κούπα του πρωταθλητή, την οποία είχε μαζί του στην Ελλάδα ο Αντετοκούνμπο.
«Τον είδα. Περπατούσε με το τρόπαιο! Πήγα και το ζήτησα για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Όχι, είναι δικό μου, μου είπε» δήλωσε γελώντας ο ιδιοκτήτης των Μπακς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.