Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021
weather-icon 16 oC
NEWS:

Υποχρεωτικότητα – Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναστολές, πού εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Υπολογίζεται ότι 8.000 με 10.000 υγειονομικοί δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Υποχρεωτικότητα – Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναστολές, πού εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Η 1η Σεπτεμβρίου έφτασε και χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με την αστολή εργασίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για το σύστημα Υγείας, την στιγμή μάλιστα, που ο κοροναϊός «δείχνει» τα δόντια του και απειλεί με τέταρτο κύμα.

Υπολογίζεται ότι 8.000 με 10.000 υγειονομικοί δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Με δεδομένη την πίεση, λόγω πανδημίας, στα νοσοκομεία, εκφράζονται φόβοι για το πώς αυτά θα λειτουργήσουν μετά τις αναστολές των ανεμβολίαστων, που σε κάθε περίπτωση είναι ένα μέτρο που προκαλεί αντιδράσεις.

Σήμερα, πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου, οργανώνονται συγκεντρώσεις των εργαζομένων στις πύλες των νοσοκομείων στις 7πμ, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ έχει ανακοινώσει ότι «με την πρώτη πράξη αναστολής καθηκόντων που θα εκδοθεί για συνάδελφο σε οποιαδήποτε μονάδα του ΕΣΥ την επόμενη ημέρα προκηρύσσουμε στάση Εργασίας 10.00 – 15.00 και συγκεντρώσεις 11.00».

Πού εντοπίζονται τα περισσότερα κενά

Η ομοσπονδία των υγειονομικών προειδοποιεί ότι πολλά κενά θα υπάρξουν σε μια σειρά περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Κρήτη, τη Μακεδονία, την Αχαΐα, τα νησιά των Κυκλάδων, τη Λέσβου κ.ά., μιας και το σύστημα υγείας ήδη υποφέρει από ελλείψεις προσωπικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νοσοκομείο της Λέσβου, που από σήμερα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας 35 υγειονομικοί μεταξύ των οποίων και ο μοναδικός ογκολόγος του νησιού, ο οποίος γνωρίζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά των 1.000 περίπου ασθενών που παρακολουθεί.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης του Βοστάνειου, τις επόμενες μέρες θα μετακινείται για λίγες μέρες ογκολόγος από νοσοκομείο των Αθηνών, για να καλύψει το κενό στην ογκολογική κλινική, με τα προβλήματα που μια τέτοια αντικατάσταση έχει, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για την λειτουργία των υπόλοιπων κλινικών με τις αναστολές των άλλων εργαζομένων.

Αντίστοιχα προβλήματα θα προκύψουν και στην Πάτρα, καθώς 680 εργαζόμενοι στα τρία νοσοκομεία της πόλης σε σύνολο 3.800 είναι ανεμβολίαστοι, γεγονός που υποσκάπτει την ασφαλή λειτουργία τους από την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τα μεγαλύτερα προβλήματα από την αναστολή εργασίας στους ανεμβολίαστους εργαζομένους θα προκύψουν στα νοσοκομεία της περιφέρειας καθώς είναι αυτά που διαθέτουν λιγότερους γιατρούς και νοσηλευτές.

Η ίδια απηύθυνε νέα έκκληση στους συναδέλφους της να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και νχαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «πολύ δύσκολη». Τόνισε δε πως οι συνάδελφοί της δεν αντέχουν την τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί, ειδικά μετά από 18 μήνες αγώνα κατά του κοροναϊού. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τους εργαζόμενους και την ίδια ώρα υπάρχουν ασθενείς που θέλουν να εξυπηρετηθούν και να λάβουν τα εξιτήριά τους, συμπλήρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Το υπουργείο Υγείας έχει πάντα δύσκολες στιγμές»

Την «καυτή πατάτα» των αναστολών εργασίας των υγειονομικών, θα διαχειριστεί ο νέος υπουργός Υγείας,  Θάνος Πλεύρης, ο οποίος, φτάνοντας νωρίς το πρωί στο πόστο του, σε δηλώσεις του στη δημοσια τηλεόραση, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο υπουργείο «πάντα έχει δύσκολες στιγμές και δύσκολες ώρες. Από αύριο θα μπορούμε να μιλήσουμε για όλα, θα τα διαχειριστούμε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως «η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών δεν είναι τιμωρητική. Όπως όμως ο γιατρός ή ο νοσηλευτής μπορεί να επιλέγει να μην εμβολιαστεί, έτσι και ο ασθενής, πχ ο ογκολογικός, μπορεί να επιλέξει να τον περιθάλψει γιατρός ή νοσηλευτής που έχει εμβολιαστεί».

«Ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί, καθώς ήδη αντιμετωπίζουμε προβλήματα από την αύξηση των κρουσμάτων, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την προσέλευσή της στο Υπουργείο, επισημαίνοντας πως έχουμε πολλά περιστατικά και αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας και προχωρήσουν οι εμβολιασμοί τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

Πώς θα καλυφθούν τα κενά

Η κυβέρνηση  διαβεβαιώνει ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία των νοσοκομείων, καθώς έχει ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του ζητήματος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν την εφαρμογή του μέτρου, το υπουργείο Υγείας (επί Κικίλια) προχώρησε  σε αναστολή όλων των κανονικών αδειών των εργαζομένων στη δημόσια υγεία. Στόχος είναι να υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό για την αναπλήρωση των κενών που θα προκύψουν από την έναρξη αναστολής συμβάσεων εργασίας για τους μη εμβολιασμένους.

Η απόφαση έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι νεωτέρας και αφορά τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό σε νοσηλευτικές δομές αλλά και δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι σε Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία και Ομάδες Υγείας.

Επίσης, από σήμερα ενεργοποιείται και η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, εκτός των γιατρών, ώστε να καλυφθούν τα κενά τα οποία θα δημιουργηθούν. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για λίγες ημέρες.

Αυτό ωστόσο σημαίνει ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης του καινούριου προσωπικού στα νοσοκομεία θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα που τα κενά θα υπάρχουν. Την ίδια στιγμή υπάρχει και ανησυχία για το πόσοι θα είναι αυτοί που θα υποβάλουν αίτηση για να προσληφθούν για λίγους μήνες στο ΕΣΥ τη στιγμή που φουντώνει ο πόλεμος με την πανδημία.

Σε ό,τι αφορά στη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, πέρα από το ότι αποτελεί κόκκινο πανί για τα συνδικάτα στον χώρο της υγείας αλλά και για την αντιπολίτευση – που κατηγορεί ήδη την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ -, ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για το πως θα λειτουργήσει αυτή η σύμπραξη, εάν έχει συμφωνήσει ο ιδιωτικός τομέας και με ποιους όρους, και – το κυριότερο – εάν μπορεί αυτή η συνεργασία να ισχύσει αποτελεσματικά από σήμερα που θα υπάρξουν τα κενά.

Κινητοποιήσεις στις πύλες των νοσοκομείων

Συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό – Φωτό από 902.gr

Το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και της αναστολής καθηκόντων έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εργαζομένων σε δημόσιες δομές υγείας.

Τόσο η ΠΟΕΔΗΝ όσο και η ΟΕΝΓΕ έχουν πάρει θέση υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να στοχοποιήσει τους υγειονομικούς που έχουν πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, ως υπεύθυνους για τη διασπορά, τη στιγμή που η ίδια δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο θωράκισης και ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Προειδοποιούν ότι δε θα αφήσουν κανέναν συνάδελφό τους να βγει σε διαθεσιμότητα ή να απολυθεί και προειδοποιούν με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, πραγματοποιούν σήμερα συγκεντρώσεις στις πύλες των ιδρυμάτων.

Στον «Ευαγγελισμό» πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στις 7 το πρωί στις πύλες του νοσοκομείου, ενώ ακολούθως το Σωματείο Εργαζομένων, προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην διοίκηση του νοσοκομείου. Σύμφωνα με το σωματείο, σήμερα σε κάποια τμήματα του νοσοκομείου οι προϊστάμενοι δεν επέτρεψαν στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους να εργαστούν, χωρίς ωστόσο να τους επιδώσουν το έγγραφο της αναστολής, ενώ σε άλλα τμήματα του νοσοκομείου οι εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί εργάζονται κανονικά στην βάρδια τους.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Παράταση για τους ανεμβολίαστους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία

Στο μεταξύ, παράταση προκειμένου να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους παίρνουν οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.
Μετά από επικοινωνία της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο ίδιος ανέφερε ότι δίνεται παράταση 15 ημερών στους υγειονομικούς που εργάζονται στα ψυχιατρικά νοσοκομεία, και ως εκ τούτου οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε αυτά δε βγαίνουν από σήμερα σε αναστολή, όπως οι συνάδελφοί τους.

Οι εργαζόμενοι στις ψυχιατρικές κλινικές, άρα, έχουν περιθώριο να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους μέχρι τις 15/09.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Latest News

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εμβόλιο – Πάνε όλοι για το σωτήριο τσίμπημα – Μισό εκατομμύριο ραντεβού μέσα σε 48 ώρες
Ελλάδα

Ενθαρρυντικό! Πάνε όλοι για το σωτήριο τσίμπημα - Μισό εκατομμύριο ραντεβού μέσα σε 48 ώρες

Εκτιμάται από τους ειδικούς ως μια σημαντική εξέλιξη, καθώς η τρίτη δόση λειτουργεί άμεσα στον οργανισμό μέσα σε 3-4 ημέρες με αποτέλεσμα να θωρακίζεται ο εμβολιασμένος απέναντι σε νόσηση που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο

Κύπρος – Τις σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευαν – Πώς η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του
Ελλάδα

Κύπρος – Τις σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευαν – Πώς η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου, οπότε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της μίας γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνισή της. Κατά τον ίδιο, τα ίχνη της χάθηκαν από τις 17 του μηνός.

Ολλανδία – Θετική στον ιό διαγνώστηκε η πρώην βασίλισσα Βεατρίκη
MUST READ

Ολλανδία – Θετική στον ιό διαγνώστηκε η πρώην βασίλισσα Βεατρίκη

Πάπας Φραγκίσκος – Θερμά λόγια και δώρα για τον Ποντίφικα είχαν οι πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ
Ελλάδα

Το θερμό «ευχαριστώ» των προσφύγων στον Πάπα Φραγκίσκο

Ο Κριστιάν, του οποίου οι κόρες προσέφεραν στον Πάπα ένα λεύκωμα με ζωγραφιές και μηνύματα που είχαν φιλοτεχνήσει με τα άλλα παιδιά του καταυλισμού, αναφέρθηκε «στις τεράστιες δυσκολίες ως εδώ» και κατέληξε λέγοντας πως «δεν ζητά τίποτα άλλο παρά ένα καταφύγιο σε ένα ασφαλές μέρος»

Πρεμιέρα για το νέο «Εξοικονομώ» - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
MUST READ

Πρεμιέρα για το νέο «Εξοικονομώ» - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πάπας Φραγκίσκος – Live η Καθολική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ελλάδα

Live η Καθολική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τη Λειτουργία παρακολουθούν από όλες τις άλλες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, έως 2500 άτομα.

Ameca - Το ανθρωπόμορφο ρομπότ είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά ή ενοικίαση
MUST READ

Ameca - Το ανθρωπόμορφο ρομπότ είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά ή ενοικίαση

Θεσσαλονίκη – Ασθενής με κοροναϊό το έσκασε από το νοσοκομείο λίγο πριν διασωληνωθεί
Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κοροναϊό το έσκασε από το νοσοκομείο λίγο πριν διασωληνωθεί

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, ενώ κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία

To «λιοντάρι» της Σενεγάλης κάνει τη διαφορά
MUST READ

To «λιοντάρι» της Σενεγάλης κάνει τη διαφορά

Ψυχολογία παιδιού – Πώς θα έχει λιγότερες εναλλαγές διάθεσης;
MUST READ

Ψυχολογία παιδιού – Πώς θα έχει λιγότερες εναλλαγές διάθεσης;

Μερομήνια – Έρχεται «πολικό» ψύχος την Πρωτοχρονιά; – Δείτε αναλυτικά
Ελλάδα

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Έρχεται «πολικό» ψύχος την Πρωτοχρονιά; - Δείτε αναλυτικά

Δείτε με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και με τι καιρό... θα καλωσορίσουμε το 2022

Τι είναι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης και ποιοι πρέπει να τον πληρώσουν;
MUST READ

Τι είναι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης και ποιοι πρέπει να τον πληρώσουν;

Σχόλια
Πρόσφατα Άρθρα Ελλάδα
Εμβόλιο – Πάνε όλοι για το σωτήριο τσίμπημα – Μισό εκατομμύριο ραντεβού μέσα σε 48 ώρες
Ελλάδα

Ενθαρρυντικό! Πάνε όλοι για το σωτήριο τσίμπημα - Μισό εκατομμύριο ραντεβού μέσα σε 48 ώρες

Εκτιμάται από τους ειδικούς ως μια σημαντική εξέλιξη, καθώς η τρίτη δόση λειτουργεί άμεσα στον οργανισμό μέσα σε 3-4 ημέρες με αποτέλεσμα να θωρακίζεται ο εμβολιασμένος απέναντι σε νόσηση που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο

Κύπρος – Τις σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευαν – Πώς η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του
Ελλάδα

Κύπρος – Τις σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευαν – Πώς η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου, οπότε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της μίας γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνισή της. Κατά τον ίδιο, τα ίχνη της χάθηκαν από τις 17 του μηνός.

Άρης Σερβετάλης – Στο Άγιο Όρος μετά την αποχώρηση από την παράσταση «Ρινόκερος»
Fizz

Ο Άρης Σερβετάλης πήγε στο Άγιο Όρος μετά την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» [Εικόνες]

Όπως είναι γνωστό η απόφασή του προκάλεσε σάλο στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, αν και υπήρξαν συνάδελφοί του που πήραν το μέρος του

Πάπας Φραγκίσκος – Θερμά λόγια και δώρα για τον Ποντίφικα είχαν οι πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ
Ελλάδα

Το θερμό «ευχαριστώ» των προσφύγων στον Πάπα Φραγκίσκο

Ο Κριστιάν, του οποίου οι κόρες προσέφεραν στον Πάπα ένα λεύκωμα με ζωγραφιές και μηνύματα που είχαν φιλοτεχνήσει με τα άλλα παιδιά του καταυλισμού, αναφέρθηκε «στις τεράστιες δυσκολίες ως εδώ» και κατέληξε λέγοντας πως «δεν ζητά τίποτα άλλο παρά ένα καταφύγιο σε ένα ασφαλές μέρος»

Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 3.526 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Ελλάδα

Στην Αττική σχεδόν το 1/3 των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη και ακόμα τρεις περιοχές

Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία

Πάπας Φραγκίσκος – Live η Καθολική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ελλάδα

Live η Καθολική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τη Λειτουργία παρακολουθούν από όλες τις άλλες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, έως 2500 άτομα.

Κοροναϊός – 3.526 νέα κρούσματα και 79 θάνατοι – Στους 715 οι διασωληνωμένοι
Ελλάδα

Μεγάλη «έκρηξη» διασωληνωμένων: Πάνω από 710 - Κοντά στους 100 θανάτους και 3.526 κρούσματα

Κοροναϊός: Η επιδημιολογική κατάσταση της Ελλάδας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Θεσσαλονίκη – Ασθενής με κοροναϊό το έσκασε από το νοσοκομείο λίγο πριν διασωληνωθεί
Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κοροναϊό το έσκασε από το νοσοκομείο λίγο πριν διασωληνωθεί

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, ενώ κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία

Αλέξης Γρηγορόπουλος – Αστακός το κέντρο της Αθήνας για αύριο Δευτέρα – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ελλάδα

«Αστακός» η Αθήνα τη Δευτέρα λόγω Γρηγορόπουλου - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το κέντρο της Αθήνας θα μοιάζει με φρούριο καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περί τους 4.000 αστυνομικούς θα βρίσκονται επί ποδός. Το έργο των αστυνομικών θα ενισχύουν τρεις αίαντες καθώς και ελικόπτερα και drones. Παράλληλα στο ίδιο πλαίσιο έχουν προγραμματιστεί και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο Δευτέρα

Θεσσαλονίκη – Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε υπόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης
Ελλάδα

Μακάβρια ανακάλυψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε υπόγειο

Σοκ έπαθε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας αντικρίζοντας το μακάβριο εύρημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μερομήνια – Έρχεται «πολικό» ψύχος την Πρωτοχρονιά; – Δείτε αναλυτικά
Ελλάδα

Μερομήνια – Έρχεται «πολικό» ψύχος την Πρωτοχρονιά; – Δείτε αναλυτικά

Κοροναϊός – Χιλιάδες διαδηλωτές στις Βρυξέλλες κατά των περιοριστικών μέτρων
Κόσμος

Κοροναϊός – Χιλιάδες διαδηλωτές στις Βρυξέλλες κατά των περιοριστικών μέτρων

«ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια» – Τι… ψήφισε το twitter στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Παρασκήνιο

«ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια» – Τι… ψήφισε το twitter στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Κρυπτονομίσματα – Το sell off στα χρηματιστήρια έφερε βουτιά και στο Bitcoin
Διεθνής Οικονομία

Κρυπτονομίσματα – Το sell off στα χρηματιστήρια έφερε βουτιά και στο Bitcoin

LIVE – Ιωνικός – ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο

LIVE – Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;
Άποψη

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;

Χρήστος Τακτικός – Μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση του θανάτου του
Πολιτισμός

Χρήστος Τακτικός – Μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση του θανάτου του

The Chase – Πότε κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι με τη Μαρία Μπεκατώρου;
Τηλεόραση

The Chase – Πότε κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι με τη Μαρία Μπεκατώρου;

Lexus ROV Concept: Εκτός πεπατημένης
Αυτοκίνητο

Lexus ROV Concept: Εκτός πεπατημένης

Πώς θα καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση;
Γυναίκα

Πώς θα καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση;

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ
Fizz

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος – Ποιος είναι ο ποιος δύστροπος χολιγουντιανός ηθοποιός;
Fizz

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος – Ποιος είναι ο ποιος δύστροπος χολιγουντιανός ηθοποιός;

Παρνασσός – Η φύση και ο άνθρωπος
Ιδέες για ταξίδια

Παρνασσός – Η φύση και ο άνθρωπος

Σώτη Τριανταφύλλου – «Τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται μέρα μεσημέρι»
Συνεντεύξεις

Σώτη Τριανταφύλλου – «Τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται μέρα μεσημέρι»

Γουόλτ Ντίσνεϊ – Το σκοτεινό πρόσωπο του «πατέρα» των κινουμένων σχεδίων
Πρόσωπα & Ιστορίες

Γουόλτ Ντίσνεϊ – Το σκοτεινό πρόσωπο του «πατέρα» των κινουμένων σχεδίων

Η Φάρμα – Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα – «Αποχώρησε» απρόσμενα
Viral

Η Φάρμα – Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα – «Αποχώρησε» απρόσμενα

Παρνασσός – Η φύση και ο άνθρωπος
Ιδέες για ταξίδια

Παρνασσός – Η φύση και ο άνθρωπος

Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής» – Λερναία Υδρα η πανδημία
Media

Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής» – Λερναία Υδρα η πανδημία

#ZeroStigma: «Νίκησε τον φόβο του στίγματος και κάνε την εξέταση για τον HIV»
Τα Νέα της Αγοράς

#ZeroStigma: «Νίκησε τον φόβο του στίγματος και κάνε την εξέταση για τον HIV»

latestbutton