Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε έπειτα από δώδεκα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι επισημοποίησαν την απόκτηση του πορτογάλου σούπερ σταρ και ο 36χρονος έστειλε το πρώτο του μήνυμα γι’ αυτήν την εξέλιξη μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.
Δε θα μπορούσε φυσικά να ξεχάσει τον άνθρωπο που τον πίστεψε και τον έφερε στην ομάδα το 2003, τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Δείτε το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media:
«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο που ήταν εκπληκτικά και ο δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου.
Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτήν τη στιγμή, καθώς βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ να ανακοινώνεται παγκοσμίως. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ύστερα από όλες τις φορές που επέστρεψα για να παίξω εναντίον της. Ένιωθα πάντα την αγάπη και το σεβασμό από τους οπαδούς στις κερκίδες, ακόμα και ως αντίπαλος. Αυτό είναι απολύτως 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα!
Το πρώτο μου εγχώριο πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν από αυτήν την ιδιαίτερη σχέση μου με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ιστορία έχει γραφτεί στο παρελθόν και θα γραφτεί άλλη μια φορά! Έχετε το λόγο μου!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.