Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το χιουμοριστικό μήνυμα της Γιουνάιτεντ για την «παρουσία» του Ρονάλντο στο Μολινό

Το χιουμοριστικό μήνυμα της Γιουνάιτεντ για την «παρουσία» του Ρονάλντο στο Μολινό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια απευθύνθηκε στον Ρονάλντο, σχετικά με το ομοιώμα του Πορτογάλου άσου που έφτιαξαν οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» και το πήραν μαζί τους στο στάδιο Μολινό για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γουλβς.

Ο ενθουσιασμός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «μπέμπηδες» είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με τις αναρτήσεις της αγγλικής 0μάδας από τους επίσημους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια να «παίρνουν φωτιά».

Αυτή τη φορά η ομάδα του Μάντσεστερ απευθύνθηκε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ με ανάρτηση της στο Twitter σχετικά με την «παρουσία» του στο στάδιο Μολινό. Υπενθυμίζεται πως, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφτιαξαν το ομοίωμα του Ρονάλντο και το κουβάλησαν μαζί τους μέχρι το γήπεδο της Γουλβς για τον εκτός έδρας αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με τους «Λύκους», το απόγευμα της Κυριακής (29/8).

Έτσι, με το χιουμοριστικό της μήνυμα στο..ομοίωμα του Ρονάλντο και την ατάκα «Απόλαυσες αυτή μέρα εκτός έδρας;» θέλησε να ξεσηκώσει τους φιλάθλους της και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα ενόψει των επίσημων υπογραφών με τον 36χρονο Πορτογάλο άσο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024