Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρί – Ενδιαφέρεται για τον Άντονι Μαρσιάλ

Παρί – Ενδιαφέρεται για τον Άντονι Μαρσιάλ

Η Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έχει βάλει στο στόχαστρο της και τον Άντονι Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει έστω και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου τον Άντονι Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζόρζε Μέντες θέλει να στείλει και τον Άντονι Μαρσιάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φέτος πραγματοποίησε την σπουδαιότερη μεταγραφή του καλοκαιριού καθώς απέκτησε τον Αργεντινό σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα έλεγε όχι στην πώληση του Άντονι Μαρσιάλ, ωστόσο κοστολογεί την μεταγραφή του περίπου στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σίγουρα, το ποσό αυτό δεν είναι απαγορευτικό για την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως το φετινό καλοκαίρι ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσει, ίσως τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2015 που βρίσκεται στην ομάδα 258 εμφανίσεις ενώ έχει πετύχει 78 γκολ και έχει μοιράσει 50 ασίστ.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024