Μαρία Πρωτόπαππα – «Πιστεύω ότι δεν φτάνουμε το μαχαίρι στο κόκαλο»
Η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα φαινόμενα παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου
Η Μαρία Πρωτόπαππα έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Νιώθετε ότι το θέατρο και οι άνθρωποί του βγήκαν πιο δυνατοί μέσα από αυτό που έγινε το προηγούμενο διάστημα με τις κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων;
Τα φαινόμενα βίας, γιατί εκεί κατατάσσονται όλες αυτές οι πράξεις, δυστυχώς δεν περιορίζονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Η κοινωνία μας υποφέρει και πιέζει πλέον η εξυγίανσή της. Υποφέρουν παιδιά, ζώα, γυναίκες, άνδρες, μειονότητες, ολόκληρες οικογένειες διότι υπάρχει κοινωνική ανοχή. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Αλλά δεν είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι δεν φτάνουμε το μαχαίρι στο κόκαλο. Οι ισχυροί σπανίως διώκονται. Εξάλλου, η ανατροφή των παιδιών μας, ασχέτως φύλου, δεν μπαίνει στο επίκεντρο της προσοχής. Πριν από την τιμωρία, οφείλει να έρθει η πρόληψη.
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly


