Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από τη Γένοβα η Νάπολι (2-1)

Πέρασε από τη Γένοβα η Νάπολι (2-1)

Έχοντας στη σύνθεσή της τον Κώστα Μανωλά, η Νάπολι επικράτησε με σκορ 1-2 της Τζένοα στη Γένοβα κάνοντας το 2 στα 2. Στο άλλο ματς, Σασουόλο και Σαμπντόρια έμειναν στο 0-0.

Το δύο στα δύο πραγματοποίησε η Νάπολι η οποία επικράτησε της Τζένοα στη Γένοβα με σκορ 1-2, έχοντας στη σύνθεσή της τον Κώστα Μανωλά. Έτσι οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους έξι βαθμούς όντας στην κορυφή σε ισοβαθμία με τις Ίντερ και Λάτσιο. Από την άλλη πλευρά οι Γενοβέζοι είναι προτελευταίοι αφού υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς.

Το σκορ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Ρουίθ με ένα πολύ όμορφο γκολ, αφού σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν την πίεσή τους και κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Καμπιάσο στο 69′. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Τζένον ήταν να μειώσει με τον Πετάνια στο 84′ για το τελικό 1-2.

Στο άλλο παιχνίδι, Σασουόλο και Σαμπντόρια έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν σχετικά καλύτεροι, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έτσι η Σασουόλο βρίσκεται προς το παρόν στην 6η θέση έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ ο σύλλογος της Γένοβας πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα όντας στην 14η θέση.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024