Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον «καθάρισε» για την Τότεναμ (1-0)

Ο Σον «καθάρισε» για την Τότεναμ (1-0)

Χάρη σε ένα γκολ του Σον η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Γουότφορντ, έκανε το τρία στα τρία και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Ούτε τώρα νίκη για Μπέρνλι και Λιντς που έμειναν στο 1-1.

Με τη γνωστή συνταγή του 1-0 η Τότεναμ επικράτησε και της Γουότφορντ, με σκόρερ τον Σον και φιγουράρει πλέον μόνη στην κορυφή της Premier League έχοντας το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές. Στο άλλο παιχνίδι η Μπέρνλι αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λιντς, με το 1-1 να αφήνει τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κούτσκα «άγγιξε» το γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Ντάιερ έσωσε το σουτ του πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ενώ στο 13ο λεπτό ο Μπερχβάιν απείλησε για την Τότεναμ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 42΄με τον Σον να εκτελεί ένα φάουλ από πλάγια αριστερά, την μπάλα να περνάει από όλους  και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. αιφνιδίασε τον Μπάχμαν κι έγραψε το 1-0.

Κούτσκα και Σαρ είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για τη Γουότφορντ με τον Ντελε Άλι να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 67′ αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο έξω. Το 1-0 έμεινε τελικά ως το τέλος αφού οι ευκαιρίες της Τότεναμ με Χόιμπιεργκ και Κέιν στη συνέχεια δεν βρήκαν στόχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τρία στα τρία ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έγινε ο πρώτος νεοαποκτηθείς προπονητής των «σπιρουνιών» που πετυχαίνει κάτι τέτοιο από τη δεκαετία του ’40.

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσεθ, Ρεγκιλόν, Ντάιερ, Τανγκανγκά, Σιπ, Άλι, Χόιμπιεργκ, Μπερχβάιν (68’ Λούκας Μόουρα), Σον (88’ Χιλ), Κέιν

Γουότφορντ: Μπάχμαν, Κάθκαρτ (51’ Ενγκάκια), Εκόνγκ, Μαζίνα, Σιεράλτα, Κούτσκα, Σισοκό (71’ Κλέβερλι), Ετεμπό, Κινγκ (67’ Κούτσο Ερνάντες), Ντένις, Σαρ.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι, η Μπέρνλι ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο πρώτο τρίποντό της στη σεζόν αλλά η Λιντς ισοφάρισε στο φινάλε και πήρε τον δεύτερο βαθμό της στη σεζόν.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Γουντ να σκοράρει με πλασέ αλλά στο 86′ η πίεση της Λιντς απέδωσε αφού η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έφτασε στο 1-1 με σκόρερ τον Μπάμφορντ σε φάση διαρκείας.

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Μι, Τέιλορ, Ταρκόβσκι, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον (63’ Λένον), ΜακΝίλ, Μπράουνχιλ, Μπαρνς (79’ Βίντρα), Γουντ

Λιντς: Μελιέ, Γιορέντε (66’ Σάκλετον), Έιλινγκ, Στρόικ, Κούπερ, Φίλιπς, Ντάλας, Ραφίνια, Ροδρίγο (73’ Ρόμπερτς), Χάρισον, Μπάμφορντ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024