Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο «διπλό» της Γιουνάιτεντ (1-0)

Μεγάλο «διπλό» της Γιουνάιτεντ (1-0)

Σε ένα ματς που η Γουλβς είχε τις ευκαιρίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκρίνγουντ για το οποίο φέρει ευθύνη και ο Σα.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε στο «Μολινό»! Η Γουλβς ήταν αυτή που σπατάλησε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκρίνγουντ για το οποίο μάλιστα έχει ευθύνη και ο Σα. Στους επτά βαθμούς μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Σόλσκιερ που προβλημάτισε, εν αναμονή της ενσωμάτωσης του Κριστιάνο Ρονάλντο που δείχνει απαραίτητος.

Οι «Λύκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Ντε Χέα «είπε» όχι στο πλασέ του Χιμένες ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπισάκα έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τρινκάο.

Η Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και στο 13′ ο Μουτίνιο είχε νέα ευκαιρία. Στο 26′ ο Χιμένες έκανε τη σέντρα και ο Σάις το ψαλιδάκι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 38′ ο Μπρούνο σκόραρε με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους «κόκκινους διάβολους» ήταν στο 45′ με ένα σουτ του Γκρίνγουντ που έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Γουλβς ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα αλλά ο Φρεντ απείλησε για τη Γιουνάιτεντ στο 58′ με τον Σα να σώζει. Τραορέ και Σάις δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ντε Χέα στο 69′, ο Πογκμπά απείλησε με σουτ στο 75′ και πέντε λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Γκρίνγουντ έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα που δεν αντέδρασε σωστά. Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ έμεινε για 28ο σερί εκτός έδρας ματς αήττητη.

Γουλβς: Σα, Μάρσαλ, Σεμέδο, Κόαντι (87’ Γκιμπς Γουάιτ), Κίλμαν, Σάις, Μουτίνιο, Νέβες, Τραορέ (87’ Φάμπιο Σίλβα), Τρινκάο (70’ Ποντένσε), Χιμένες

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Σο, Μαγκουάιρ, Βαράν, Πογκμπά, Φρεντ, Σάντσο (72’ Mαρσιάλ), Φερνάντες, Τζέιμς (53’Καβάνι), Γκρίνγουντ (89’ Νταλότ)

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024