
Σοφία Αλιμπέρτη – Η bacakstage φωτογραφία από την συναυλία του γιου της
Η Σοφία Αλιμπέρτη δεν μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια της
Ο μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, που είναι γνωστός με το όνομα Good Job Nicky ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και χαράζει τη δική του πορεία σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος τραγουδιού.
Ο Νικόλας Βαρθακούρης, έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα καταφέρνοντας να δημιουργήσει έναν νέο ήχο στην ελληνική μουσική. Στη συναυλία λοιπόν που έδωσε στο πλαίσιο του «SNF Nostos Festival», πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον απολαύσουν, ανάμεσά τους τα αδέρφια του και η Σοφία Αλιμπέρτη.
Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν ανέβει στην σκηνή η μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Νικόλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Δείτε την φωτογραφία
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Ενίσχυση για τη Βαλένθια: Ο Λούκας Μάρι επέστρεψε στις «νυχτερίδες» (pic)
- When August Pensions And Benefits Will Be Paid
- Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Νέα έκτακτα μέτρα, πού δίνεται μάχη με τις φλόγες [Χάρτες]
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά



