
Πέτρος Φιλιππίδης – Η αγωγή, η συνέντευξη και το αίτημα αποφυλάκισης – Όλο το παρασκήνιο
Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.
Σχέδιο αντεπίθεσης μέσω των δικηγόρων του ετοιμάζει μέσα από τις φυλακές ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παράλληλα θεωρεί πως η αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει θα γίνει δεκτή.
Ήδη ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο όχι μόνο να τον αθωώσουν αλλά παράλληλα να «καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης – Αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του
Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι γίνεται μάχη για το ποιο κανάλι θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη με τους δικηγόρους να δίνουν βαρύτητα ακομα και στο στο όνομα του δημοσιογράφου που θα βάλει μπροστά ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός.
Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.
Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό.
Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια…
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς




