Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς – «Θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο»

Μαρτίνς – «Θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League και αποκάλυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έναν ακόμα ακραίο.

Στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το παιχνίδι με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (2-2), με τον Πορτογάλο τεχνικό μάλιστα να αποκαλύπτει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έναν ακόμα ακραίο.

Ο Ιβηρας προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ, αλλά επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν με την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Την πρόκριση και το ματς με τη Σλόβαν: «Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa. Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες».

Τους στόχους στην Ευρώπη: «Να φτάσουμε πιο μακριά απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».

Τις μεταγραφές: «Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024