Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος στον Οικονόμου - «Η κυβέρνηση παραμένει εκτός τόπου και χρόνου»

Ηλιόπουλος στον Οικονόμου – «Η κυβέρνηση παραμένει εκτός τόπου και χρόνου»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς ντροπή, σε χρονιά πανδημίας άλλαξε τους κανόνες, για να δημιουργήσει πελατεία για τα ιδιωτικά κολέγια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει σταθερά, όπως και η κυβέρνησή του, εκτός τόπου και χρόνου», αναφέρει σε ανακοίνωση – απάντησή του στον Γιάννη Οικονόμου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Και προσθέτει: «Αναρωτιόμαστε αν το επιχείρημα για τη μεταρρύθμιση, που ‘δίνει κύρος και δύναμη’ στα ελληνικά πανεπιστήμια, θα μπορούσε να το υποστηρίξει για κάποιο περιφερειακό πανεπιστήμιο, όπως το Δημοκρίτειο, του οποίου την Αρχιτεκτονική Σχολή άφησαν χωρίς κανέναν εισακτέο».

Κλείνοντας, υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς ντροπή, σε χρονιά πανδημίας άλλαξε τους κανόνες, για να δημιουργήσει πελατεία για τα ιδιωτικά κολέγια. Όσο δύσκολο και αν είναι, ας προσπαθήσουν τα κυβερνητικά στελέχη σήμερα να μην προσβάλουν τα χιλιάδες παιδιά που απέκλεισαν από το δημόσιο πανεπιστήμιο».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας λόγο για «σφαγή εισακτέων, πανεπιστήμια για λίγους και κολλέγια με δίδακτρα για τους πολλούς».

Ο Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε ως «τυφλά αντικυβερνητική» τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση με το δρόμο που άνοιξε «με τη μεταρρύθμιση, δίνει δύναμη και κύρος στα ελληνικά πανεπιστήμια, δίνει σημασία και αξία στις σπουδές».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024