Η κόντρα της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια φαίνεται πως έχει φτάσει σε ακραία σημεία.

Και αυτό γιατί, τέσσερις μήνες μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου, πηγές του Παλατιού ανέφεραν στο Page Six ότι η βασιλική οικογένεια όχι μνόνο δεν στεναχωρήθηκε που η Μέγκαν δεν παρευρέθηκε στην τελετή, αλλά αντίθετα… καταχάρηκαν κιόλας.

Μάλιστα, το Page Six αναφέρει ότι το γεγονός αυτό θα έχει τον χώρο του στα νέα κεφάλαια της βιογραφίας του ζευγαριού που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Αιτία πάντως για αυτό φαίνεται πως ήταν η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

Έτσι, το Παλάτι ανησυχούσε πως αν Μέγκαν μετέβαινε στη Βρετανία για την κηδεία του Φίλιππου, οι δημοσιογράφοι θα την κυνηγούσαν για δηλώσεις.

Κάτι τέτοιο θα διατάρασσε την τελετή, με αποτέλεσμα αυτή να μην χαρακτηρίζεται από τον απαιτούμενο σεβασμό – μεταξύ άλλων προβλημάτων που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Έτσι, ενθουσιάστηκαν όταν πληροφορήθηκαν ότι λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της στη Λίλιμπετ-Νταϊάνα, η Μέγκαν δεν θα κατάφερνε να διασχίσει τον Ατλαντικό και ο Χάρι θα εμφανιζόταν μόνος στην κηδεία του παππού του.


Η κηδεία του Φίλιππου πάντως φαίνεται πως έβαλε την ταφόπλακα στη σχέση του Χάρι και του Κάρολου που έκτοτε δεν επικοινωνούν μεταξύ τους – και τα πράγματα αναμένεται να χειροτερέψουν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Χάρι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο