Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Τι λέει στο MEGA ο ιερέας που μετέτρεψε εκκλησία σε εμβολιαστικό κέντρο

Κοροναϊός – Τι λέει στο MEGA ο ιερέας που μετέτρεψε εκκλησία σε εμβολιαστικό κέντρο

Στο ερώτημα για τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τον εμβολιασμό, ήταν ξεκάθαρος. «Πρέπει να σεβόμαστε στην επιστήμη. Είναι καθαρά ιατρικό το θέμα» τόνισε

Σε εμβολιαστικό κέντρο μετατρέπει την εκκλησία του ο ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης, στο χωριός Αρχάνες της Κρήτης, προκειμένου να πείσει τους συγχωριανούς του να εμβολιαστούν.

«Βλέποντας ότι ο κοροναϊός είναι μεγάλος εχθρός του ανθρώπου, σκέφτηκα πόσο μπορεί να βοηθήσει η εκκλησία. Το μόνο όπλο που έχει η ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο. Προσπάθησαν να βοηθήσω, να πείσω κάποιους ανθρώπους που έχουν κάποιες αμφισβητήσεις ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όλοι» σημείωσε ο πατέρας Ανδρέας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Στο ερώτημα για τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τον εμβολιασμό, ήταν ξεκάθαρος. «Πρέπει να σεβόμαστε στην επιστήμη. Είναι καθαρά ιατρικό το θέμα» τόνισε.

Τέλος, ο ιερέας, αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία του. «Στο χωριό δεν είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι. Αλλά και ένας να είναι, πρέπει τη ζωή μου να τη σεβαστούμε και να τη σώσουμε. Από την ενορία όλοι το ασπάστηκαν και το επικρότησαν. Όμως στο Facebook δέχομαι υβριστικά μηνύματα».

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024