Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - 86χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια σε ασανσέρ

Θεσσαλονίκη – 86χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια σε ασανσέρ

Τι περιγράφει η ίδια στο Live News.

Ανατριχιάζει η περιγραφή της ηλικιωμένης που έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού στην είσοδο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την κυρία Άρτεμις Χανλίδου.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στις 14:30 το μεσημέρι επί της οδού Καρυωτάκη. Η 86χρονη επισκέφτηκε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς, αλλά στον γυρισμό δέχτηκε επίθεση από άντρα που φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο. Η ίδια μίλησε σήμερα στο MEGA και το LIVE NEWS και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Είδε ότι μπήκα μέσα, ήρθε, με έπιασε με το δεξί χέρι και με το αριστερό όπου χτυπούσε έσπαγε και από ένα πλευρικό τόξο» τόνισε. Αφού μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ο νεαρός άντρας πρόλαβε να εισβάλει. Κατευθύνθηκε με γρήγορες κινήσεις από πίσω της προς το ασανσέρ, όπου και της επιτέθηκε.

«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχω πέντε σπασμένα κόκκαλα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι» πρόσθεσε η άτυχη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με σπασμένα πλευρά και μώλωπες και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης δεν επιχείρησε να τη ληστέψει, παρά μόνο να της επιτεθεί.

«Είχα και τα κοσμήματα και το πορτοφόλι, αυτός μπήκε να με σκοτώσει. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός να ξέρει να αθλείται και να ξέρει ανατομία. Δεν μπορεί τώρα εσύ να ξέρεις τα πλευρικά τόξα και να τα χτυπάς με τέτοια επιτυχία» ανέφερε.

Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να βρεθούν στα ίχνη του δράστη

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024