
Ντόναλντ Τραμπ – Ξαναχτυπά για το Αφγανιστάν – «Δεν έπρεπε να συμβεί»
«Αυτή η τραγωδία δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί, κάτι που κάνει τη θλίψη μας ακόμη βαθύτερη και πιο δύσκολο να την κατανοήσουμε»
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στις αποφάσεις του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν για το Αφγανιστάν, καταδίκασε σήμερα μια τραγωδία που «δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί» μετά την επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, που σκότωσε 12 Αμερικανούς στρατιώτες και δεκάδες ακόμη Αφγανούς αμάχους, εκ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
«Αυτή η τραγωδία δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί, κάτι που κάνει τη θλίψη μας ακόμη βαθύτερη και πιο δύσκολο να την κατανοήσουμε» ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας σε ανακοίνωσή του.
Ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους «στις οικογένειες των αθώων αμάχων που σκοτώθηκαν σήμερα στην βάρβαρη επίθεση στην Καμπούλ», η οποία τραυμάτισε επίσης 15 Αμερικανούς στρατιώτες.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Έκανε βόλτες στο Λος Άντζελες στηριζόμενος σε περιπατητήρα παρέα με τη σύζυγό του




