
Στον Παναθηναϊκό ο Λούντκβιστ
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ με τη μορφή δανεισμού από την Γκρόνιγκεν.
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σουηδού μέσου με τη μορφή δανεισμού από την Γκρόνιγκεν, με τον 24χρονο άσο να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ολλανδική Χρόνινγκεν του Σουηδού μέσου Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ.
Το μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1997 στο Άλγκουστρουμ της Σουηδίας και έχει ρίζες από τη Νικαράγουα. Ποδοσφαιρικά ο Λούντκβιστ ξεκίνησε στην Κάλμαρ και στα 16 του εντοπίστηκε από τους σκάουτς της Αϊντχόφεν. Στα 19 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της PSV και για 2,5 χρόνια ήταν μόνιμα ανάμεσα σε πρώτη ομάδα και ομάδα νέων. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στη Μπρέντα όπου πήρε άμεσα φανέλα βασικού. Έξι μήνες αργότερα η Χρόνινγκεν επένδυσε σε αυτόν και δεν έχασε. Εξελίχθηκε σε μόνιμο στέλεχός της την επόμενη διετία.
Έχει χριστεί διεθνής σε Κ17 και Κ19 της Σουηδίας.
Καλωσορίζουμε τον Ραμόν – Πασκάλ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;





