Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλ Κελαϊφί – «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τον Εμπαπέ»

Αλ Κελαϊφί – «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τον Εμπαπέ»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά δεσμεύτηκε να το κάνει μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την κλήρωση των ομίλων του UEFA Champions League, τόσο με την ιδιότητα του Προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με αυτή του επικεφαλής της ECA.

Όπως ήταν φυσικό τα πάντα περικλείονταν γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει γερό μπάσιμο για να τον φέρει στην Ισπανία.

Η Παρί κρατάει σκληρή στάση, αρνούμενη την πρόταση των 160 εκατ. από τους Μερένγκες, ζητώντας ένα ποσό που να αγγίζει τα 200 εκατ. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 22χρονου σούπερ σταρ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνίζεται αλλού και ιδανικά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρουσία του Αλ Κελαϊφί έγινε αισθητή από τα ισπανικά μέσα που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα από την ΜARCA, η οποία ρώτησε σχετικά με το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αλλά ο πρόεδρος των Παριζιάνος τόνισε πως θα μιλήσει για αυτό μετά την κλήρωση του Champions League.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το deal του Εμπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης; Θα μιλήσω αργότερα. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί δουλεύω. Θα μιλήσω αργότερα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024