Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spencer - Η δραματική αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας είναι ίσως η καλύτερη που είδαμε φέτος

Spencer – Η δραματική αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας είναι ίσως η καλύτερη που είδαμε φέτος

Η Κίρστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ, δηλαδή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, απεικονίζοντας την ιστορία της ζωής της, ξεκινώντας από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο

Μετά από μια μικρή πρώτη ματιά πίσω τον Ιανουάριο, η εταιρεία παραγωγής NEON αποκάλυψε τώρα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της βιογραφικής ταινίας της σκηνοθέτης Πάμπλο Λαράν, Spencer. Η ανακοίνωση φτάνει με την πρώτη επίσημη αφίσα ταινίας στην οποία η Κρίστεν Στιούαρτ φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα και μοιάζει να κλαίει.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, απεικονίζοντας την ιστορία της ζωής της, ξεκινώντας από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Στη νέα αφίσα, ο χαρακτήρας φαίνεται να κλαίει φορώντας ένα περίτεχνο λευκό φόρεμα.

Η ταινία Spencer διαδραματίζεται τον Δεκέμβριο του 1991 όταν η Lady Di προσχωρεί στη βασιλική οικογένεια για ένα Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων. «Η ταινία είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Νταϊάνα σε μια κομβική καμπή στη ζωή της. Είναι μια τρομακτική προσπάθεια για εκείνη να επιστρέψει πίσω στον πραγματικό εαυτό της, καθώς η Νταϊάνα προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει για αυτήν το όνομα Σπένσερ », είπε η Στιούαρτ για την επερχόμενη ταινία σε μια συνομιλία με το Variety.
Προς το παρόν, δεν κυκλοφόρησε στο κοινό, το teaser έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Δείτε την αφίσα

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024