Με tweet της η εταιρεία ανακοίνωσε πως ακυρώνει την απόφαση της να σταματήσει το ποστάρισμα υλικού σεξουαλικού περιεχομένου στην πλατφόρμα της

Στροφή 180 μοιρών αναγκάστηκε να κάνει κατόπιν… απαίτησης και πίεσης από το κοινό η πλατφόρμα του OnlyFans Ltd δηλώνοντας τελικά πως θα επιτρέψει στους χρήστες να ποστάρουν υλικό πορνογραφικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, με tweet της, η OnlyFans ανακοίνωσε πως έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις που χρειαζόταν, ώστε να μην αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής της, η οποία προβάλει την ανεκτικότητα από όλους τους… δημιουργούς.

Θυμίζουμε πως μόλις την περασμένη εβδομάδα η διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα είχε ανακοινώσει πως δεν θα επιτρέπει την ανάρτηση υλικού σεξουαλικού περιεχομένου από την 1η Οκτωβρίου και πως θα στραφεί σε ένα εναλλακτικό μοντέλο που θα βασίζεται κυρίως στο να βοηθά celebrities να έρθουν σε πιο κοντινή επαφή με τους φαν τους.

Το έκαναν… για τις τράπεζες

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η απόφαση ήταν αναγκαστική λόγω της πίεσης που δεχόταν η εταιρεία από τράπεζες και πλατφόρμες πληρωμών.

Μάλιστα, είχε κατονομάσει μερικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Bank of New York Mellon, Metro Bank και JPMorgan.

Για παράδειγμα η BNY Mellon φέρεται να είχε απορρίψει κάθε τραπεζική μεταφορά που συνδεόταν με την εταιρεία, ενώ η βρετανική Metro Bank το 2019 είχε κλείσει τον εταιρικό λογαριασμό της OnlyFans με σύντομη ειδοποίηση.

Θυμίζουμε πως η OnlyFans ιδρύθηκε το 2016 με έδρα το Λονδίνο και έγινε δημοφιλής επιτρέποντας σε ενηλίκους να χρεώνουν στους θαυμαστές τους συνδρομή για την προβολή βίντεο και εικόνων.

Η εταιρεία, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει 130 εκατομμύρια χρήστες και 2 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου, γνώρισε μεγάλη άνθηση στην πανδημία του κορονοϊού καθώς τα lockdown ανέστειλαν τις μεγάλες παραγωγές πορνό.

Πηγή: ΟΤ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr