Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων για τα ελληνικά χρώματα στο Τόκιο. Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, με τον Έλληνα κολυμβητή να τερματίζει τρίτος στον τελικό των 100μ. ελεύθερος της κολύμβησης στην κατηγορία S8 και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Μιχαλεντζάκης έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα, αντέχοντας μάλιστα στα τελευταία μέτρα την πίεση από τον Κινέζο Σου και τον Ουκρανό Ντουμπρόφ και κατάφερε να χαρίσει στην Ελλάδα ένα ακόμα μετάλλιο στην «πρεμιέρα» των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Αυστραλός Πόφαμ και στη δεύτερη ο Ρώσος Νικολάεφ.
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα μέσα στην ημέρα, καθώς είχε προηγηθεί το επίσης χάλκινο του Τριανταφύλλου στη ξιφασκία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.