Παραολυμπιακοί Αγώνες – Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχαλεντζάκη στην κολύμβηση
Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρο στον τελικό των 100μ. ελεύθερο της κολύμβησης.
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων για τα ελληνικά χρώματα στο Τόκιο. Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, με τον Έλληνα κολυμβητή να τερματίζει τρίτος στον τελικό των 100μ. ελεύθερος της κολύμβησης στην κατηγορία S8 και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Μιχαλεντζάκης έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα, αντέχοντας μάλιστα στα τελευταία μέτρα την πίεση από τον Κινέζο Σου και τον Ουκρανό Ντουμπρόφ και κατάφερε να χαρίσει στην Ελλάδα ένα ακόμα μετάλλιο στην «πρεμιέρα» των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Αυστραλός Πόφαμ και στη δεύτερη ο Ρώσος Νικολάεφ.
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα μέσα στην ημέρα, καθώς είχε προηγηθεί το επίσης χάλκινο του Τριανταφύλλου στη ξιφασκία.
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442