Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ακόμα και καταιγίδα την ώρα του αγώνα στην Μπρατισλάβα

Ολυμπιακός – Ακόμα και καταιγίδα την ώρα του αγώνα στην Μπρατισλάβα

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την ώρα του αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (26/8, 21:45) δεν είναι και πολύ ευνοϊκές

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πριν λίγο την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (26/8, 21:45) στο πλαίσιο των play off του Europa League. Στόχος των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν είναι απλά η υπεράσπιση του 3-0 του «Γ. Καραϊσκάκης, αλλά η νίκη μέσα στη Σλοβακία.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την αυριανή αναμέτρηση πάντως δεν είναι και πολύ ευνοϊκές και αν επιβεβαιωθούν τότε οι συνθήκες δεν θα είναι και οι καταλληλότερες για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν θα κυμαίνεται από τους 12 έως τους 17 βαθμούς κελσίου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ρίχνει καταιγίδα αύριο το βράδυ στην Μπρατισλάβα, γεγονός που θα δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στον, ήδη κακό, αγωνιστικό χώρο.

Συνεπώς, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για την αποφυγή τραυματισμών. Ο Μαρτίνς τόνισε, μεταξύ άλλων, στη Συνέντευξη Τύπου, πως οι παίκτες του οφείλουν να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, όποιες και αν είναι αυτές.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024