Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Guardian – «Ο Τσιμίκας έδωσε νέα πνοή στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ»

Guardian – «Ο Τσιμίκας έδωσε νέα πνοή στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ»

Το κορυφαίο βρετανικό μέσο, ο «Guardian» αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα κάνοντας ειδική μνεία στα πεπραγμένα του Έλληνα αριστερού μπακ

Ο Κώστας Τσιμίκας κάνει ένα ονειρικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ κεντρίζοντας την προσοχή του αγγλικού ποδοσφαίρου και αναγκάζοντας μέχρι και τον «Guardian» να κάνει ειδική μνεία στα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Μετά το πολύ θετικό και ελπιδοφόρο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς, φρόντισε να μοιράσει και την πρώτη του ασίστ με τους «κόκκινους» στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέρνλι ενώ μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Βέβαια, το σπουδαιότερο μέχρι στιγμής επίτευγμά του είναι η αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς στο Άνφιλντ κατά την αποχώρησή του ως αλλαγή από το τελευταίο παιχνίδι, πράγμα πολύ τιμητικό για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τον εκθείασε στη συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό τεχνικό να σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον ξεκινήσει βασικό στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τσέλσι.

Ο «Τσίμι», λοιπόν, ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ταυτόχρονα έχει καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό του τραυματία Άντι Ρόμπερτσον. Όλα αυτά ανάγκασαν τον «Guardian» να αναφερθεί σε ξεχωριστό θέμα της τον αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα δίνοντας τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε νέα πνοή στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ»

Όπως αναφέρει το διάσημο αγγλικό Μέσο, έχοντας κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League και το Europa League με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2019-20, ο Τσιμίκας υπέγραψε στη Λίβερπουλ αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της πρώτης του χρονιά με τον Άντι Ρόμπερτσον να ξεκινάει βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Premier League.

Ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας έπρεπε να κάνει αρκετή υπομονή για να πάρει τις ευκαιρίες του από τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος αρέσκεται στο να ενσωματώνει τους νέους ποδοσφαιριστές του αργά αλλά σταθερά στο ροτέισον της ομάδας με της περιπτώσεις των Τσάμπερλεϊν και Φαμπίνιο, όπως αναφέρονται, να μην αποτελούν εξαίρεση ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Ρόμπερτσον που πλέον είναι αναντικατάστατος τα τελευταία χρόνια, χρειάστηκε να περάσει μια περίοδο προσαρμογής μέχρι να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται.

Πλέον, ήρθε η ώρα για τον 25χρονο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να πάρει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και τις οποίες έχει αρπάξει από τα μαλλιά δείχνοντας πως έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μια εγγυημένη και σταθερή λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του «Guardian» για τον Τσιμίκα ΕΔΩ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024