Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αϊόνα 73-66 – Ξεκίνημα με νίκη για τους πράσινους στα φιλικά προετοιμασίας

Παναθηναϊκός – Αϊόνα 73-66 – Ξεκίνημα με νίκη για τους πράσινους στα φιλικά προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 73-66 του Αϊόνα Στέιτ του Ρικ Πιτίνο και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας το Αϊόνα Στέιτ του Ρικ Πιτίνο και επικράτησε με 73-66 στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι έκαναν νικηφόρα – ανεπίσημη – πρεμιέρα για την νέα αγωνιστική περίοδο, «πληγώνοντας» τον πρώην προπονητή τους, ο οποίος αντιμετώπισε το τριφύλλι πρώτη φορά ως αντίπαλος, μετά τα δύο περάσματα που έχει κάνει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δοκίμασε κάποια πράγματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο όπως ανέφερε στις δηλώσεις του το αντιμετώπισε ως μια πολύ καλή προπόνηση. Φυσικά υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει, καθώς η προετοιμασία των πράσινων έχει λίγες μέρες που έχει ξεκινήσει, αλλά από κάθε αγώνα μπορούν να εξαχθούν κάποια, έστω και ελάχιστα, συμπεράσματα για την ομάδα.

Αναφορικά με το παιχνίδι, το Αϊόνα Στέιτ ξεκίνησε καλύτερα και έχτισε διαφορά οχτώ πόντων από τον Παναθηναϊκό (15-7). Οι πράσινοι έβρισκαν σιγά σιγά τα πατήματά τους και ανέκτησαν το προβάδισμα, αλλά η ομάδα του Πιτίνο έκλεισε στο +3 τη πρώτη περίοδο (20-17).

Το Αϊόνα πήγε την διαφορά στο +5 (32-27), αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα σερί 9-0 και πήρε προβάδισμα με βραχεία κεφαλή, με το ημίχρονο να βρίσκει το αμερικανικό πανεπιστήμιο μπροστά με ένα πόντο (38-37).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και έφτασε την απόσταση από το Αϊόνα στο +7 (55-48) δύο λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με το Αϊόνα να απαντά και να κλείνει τη διαφορά στους τρεις (59-56, 30΄).

Οι πράσινοι διατήρησαν την πρωτοκαθεδρία καθ΄ όλη την διάρκεια της τελευταίας περιόδου και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα με 73-66.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024