Η ενημέρωση για τη χορήγηση βίζας σε λίβυους πολίτες έγινε στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν ο Επιτετραμμένος της Ελλάδας στη Λιβύη Ιωάννης Σταματέκος με την υπουργό Εξωτερικών της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Νάζλα αλ Μαγκούς.

Ο Επιτετραμμένος της Ελλάδας στη Λιβύη Ιωάννης Σταματέκος ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα αρχίσει σύντομα να χορηγεί βίζα σε λίβυους πολίτες, αναφέρει η λιβυκή ιστοσελίδα Al Wasat.

Συνάντηση

Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη το πρωί μεταξύ της υπουργού Εξωτερικών της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Νάζλα αλ Μαγκούς, και του Επιτετραμμένου της Ελλάδας κ. Σταματέκου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου στο Facebook, αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης συζήτησε με τον έλληνα διπλωμάτη «τρόπους προώθησης των διμερών σχέσεων ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι τομείς και να εξυπηρετηθούν τα κοινά συμφέροντα των δύο χωρών».

Ευχαριστίες

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αλ Μαγκούς εξέφρασε «τις ευχαριστίες και την εκτίμησή της στο φιλικό ελληνικό κράτος για τις υποστηρικτικές του θέσεις προς το Προεδρικό Συμβούλιο και την Κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας».

Με τη σειρά του, ο έλληνας διπλωμάτης επιβεβαίωσε ότι η πρεσβεία της χώρας του στην Τρίπολη θα ξεκινήσει να χορηγεί βίζα σε λίβυους πολίτες, στο εγγύς μέλλον, καταλήγει το δημοσίευμα της Al Wasat.

Πηγή: alwasat.ly, echedoros-a.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr