Τρία ριάλιτι που θα σας «κόψουν» την ανάσα

Τα νέα ριάλιτι δράσης του ΑΝΤ1  ίσως είναι αυτό που έψαχναν εδώ και καιρό, ούτως ώστε να κερδίσουν το νεανικό κοινό.

Ninja Warrior

Ένα υπεριάλιτι δράσης με μακροχρόνια πορεία στο εξωτερικό, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου προβάλλεται. Για την ακρίβεια μετρά πάνω από δέκα χρόνια προβολής στην αμερικανική τηλεόραση. Είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική σειρά «Σασούκε», σύμφωνα με το Spoilers.gr

Στόχος των παικτών είναι να περάσουν μια σειρά από πολύ απαιτητικά εμπόδια. Για την παρουσίαση του παιχνιδιού έχουν ακουστεί κυρίως δύο ονόματα, αυτά του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιώργου Μαυρίδη.

I’m a Celebrity Get Me Out of Here

Ένα ριάλιτι που βρίσκεται εδώ και καιρό στην κατοχή του ANT1 αλλά θεωρήθηκε αρκετά σκληρό για να βγει στον αέρα. Μάλιστα στη θέση του είχε προτιμηθεί από το κανάλι να προβληθεί το Nomads, ως μια αρκετά πιο light επιλογή. Οι περιστάσεις όμως επιτάσσουν στον ANT1 να ρίξει όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι και το I’m a Celebrity Get Me Out of Here είναι ένα από αυτά. Μια ομάδα διάσημων θα πρέπει να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες σε απομονωμένο φυσικό περιβάλλον. Αλέξανδρος Τσουβέλας και Σάκης Τανιμανίδης είναι δύο ονόματα που παίζουν δυνατά για την παρουσίαση.

Pekin Express


To Pekin Express επίσης είναι ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι δράσης δεν έχει αποκτηθεί ακόμα από τον ANT1. Αλλά είναι ένα από τα κανάλια που το διεκδικούν. Διάφορα ζευγάρια, από συγγενείς μέχρι τελείως άγνωστοι, προσπαθούν να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο προορισμό με μηδαμινό μπάτζετ.

Όποιοι φτάσουν τελευταίοι αποκλείονται, με τις δυσκολίες να είναι πολλές τόσο στη συνεννόηση όσο και στην μετακίνηση και εύρεση τροφής. Το Pekin Express είναι μια διεθνής υπερπαραγωγή η οποία προβάλλεται χρόνια στην γαλλική τηλεόραση και μάλιστα χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία καθώς τα γυρίσματα είναι αρκετά απαιτητικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr