Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εγκλημα στην Κρήτη - Ενταση και λιποθυμίες στα δικαστήρια κατά τη μεταφορά του 27χρονου δολοφόνου

Εγκλημα στην Κρήτη – Ενταση και λιποθυμίες στα δικαστήρια κατά τη μεταφορά του 27χρονου δολοφόνου

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 30χρονος συμπατριώτης του που κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του διέθεσε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και σκότωσε τον 39χρονο.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο 27χρονος Ρουμάνος που με την χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, σκότωσε στο χωριό Πετροκεφάλι Ηρακλείου 39χρονο κτηνοτρόφο, στον οποίο εργαζόταν.

Στο χώρο έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, που άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ενώ η μητέρα του 39χρονου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην είσοδο του μεγάρου.


Ο 27χρονος Ρουμάνος, συνελήφθη χθες από τις Αρχές και ομολόγησε ότι είναι αυτός που εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 30χρονος συμπατριώτης του που κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του διέθεσε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και σκότωσε τον 39χρονο.

Φωτογραφία cretalive.gr

Σε βάρος του 27χρονου βασικού κατηγορούμενου, ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, με αφορμή τα όσα είπε στους αστυνομικούς του βράδυ του εγκλήματος.

Στον 30χρονο ομοεθνή του ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν είχε σχετική άδεια.

Όπως έγινε γνωστό και στους δύο θα οριστούν δικηγόροι, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στη 1.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι δύο συλληφθέντες απομακρύνθηκαν από το Δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα, προκειμένου να μην νέα υπάρξουν επεισόδια με τους συγγενείς του θύματος.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του επιχειρηματία που πήγε να «μπλέξει» ο δολοφόνος

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 38χρονου γνωστού επιχειρηματία της Μεσαράς που βρέθηκε «μπλεγμένος» στη δολοφονία του 39χρονου Νίκου στο Πετροκεφάλι.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ήταν από τους τελευταίους που είδε ζωντανό τον άτυχο κτηνοτρόφο, με τον 27χρονο να καταθέτει στις αρχές ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπίστωσαν την πλεκτάνη που στήνεται σε βάρος του με τα στοιχεία τελικά να αποδεικνύουν πως ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 39χρονου Νίκου ήταν ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024