Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανέστης Βλάχος - Πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Ανέστης Βλάχος – Πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Ο θάνατος του καλύτερου «κακού» του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστη Βλάχου, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και τη χώρα ευρύτερα.

Χθες, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε ότι η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί δημοσία δαπάνη, στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων.

Ο Ανέστης Βλάχος έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπέη «εισφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην μεταπολιτευτική ζωή της πρωτεύουσας» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος.

Σήμερα, η ανακοίνωση της οικογένειάς του γνωστοποιεί τον ακριβή χρόνο της τέλεσης της κηδείας του, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Mε βαθυτάτη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού Ανέστη Βλάχου.

Ο Ανέστης Βλάχος έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή, τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία τον ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια και η σοβαρότερη επιπλοκή της, η πολυοργανική ανεπάρκεια, τον κατέβαλλαν με αποτέλεσμα να καταλήξει εχθές, 23 Αυγούστου 2021, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και φρόντισαν τον άνθρωπό μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τον αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του για την συμπαράσταση στο πένθος μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η εξόδιος ακολουθία, θα ψαλεί, την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών. Αιωνία σου η μνήμη πατέρα, παππού, σύζυγε, φίλε, αδελφέ».

Επιπλέον, η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου καλεί σε δωρεές στην ΜΑΦ Γαλιλαία αντί στεφάνων.

Δείτε την ανάρτηση της οικογένειας:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024