Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η «αφιέρωση» μετά τον χωρισμό με την Ζέτα Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η «αφιέρωση» μετά τον χωρισμό με την Ζέτα Μακρυπούλια

Με μια ανάρτηση στα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέλνει το δικό του μήνυμα, λίγο μετά την είδηση του χωρισμού του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστές πορείες.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του, παρόλο που δημοσιεύματα τους ήθελαν αρκετά φορές στα όρια του χωρισμού.

Οι δυο τους, όπως έγινε γνωστό, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους καθώς «ένιωσαν μια κόπωση μετά από 12 χρόνια μαζί».

Το ζευγάρι πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ στη σχέση του και σχεδόν ποτέ δεν έφερναν στο φως της δημοσιότητα λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

Η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ωστόσο αρκετές φορές «προδώσει» προβλήματα στην συμβίωση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιόδους.

«Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ» ανέφερε η παρουσιάστρια σε ανυποψίαστο χρόνο.

Η Μακρυπούλια είχε εξομολογηθεί και τον τρόπο που προσπαθεί από κοινού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αντιμετωπίσουν τις τριβές στη σχέση τους.

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε. Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του» είχε πει η ίδια.

«Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει», είχε προσθέσει η Μακρυπούλια.

Πλέον, όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει και αφού δεν έχουν ίσως, την ίδια επικοινωνία με πριν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέλνει το μήνυμά του στην ηθοποιό με άλλον τρόπο -όχι και τόσο συνηθισμένο για εκείνον.

Συγκεκριμένα λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έστειλε έμμεσα ένα μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του, μέσα από μια νέα του δημοσίευση στα social media.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα παλιό του τραγούδι και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως δεν πρόκειται για μια τυχαία επιλογή.

«Για πάντα θα μείνω, αν ρωτάς», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο τραγουδιστής…

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024