Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τενεσί - Γυναίκα παρασύρεται από τη πλημμύρα ενώ κάνει live μετάδοση

Τενεσί – Γυναίκα παρασύρεται από τη πλημμύρα ενώ κάνει live μετάδοση

«Αυτή τη στιγμή πλημμυρίζουμε. Πραγματικά τρομακτικό» λέει η Linda Amond, σε live μετάδοση που κάνει στο facebook, τραβώντας τα ορμητικά νερά έξω από το παράθυρο του σπιτιού της στο Τενεσί

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, δημοσίευσε η Washington Post, από τις πλημμύρες του Τενεσί.

Πρόκειται για το βίντεο που τράβηξε η 55χρονη Linda Almond, λίγο πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και χάσει τη ζωή της.

Η γυναίκα έκανε live μετάδοση στο Facebook, σχολιάζοντας την κατάσταση ως πραγματικά τρομακτική. Οι εικόνες έξω από το παράθυρό της δείχνουν τον δρόμο που έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Λίγο μετά τη live μετάδοση, το σπίτι της Linda έδωσε τη θέση του στη σφοδρή πλημμύρα και η 55χρονη βρέθηκε σε ένα στύλο ηλεκτροδότησης.

Πέθανε αφού το νερό την παρέσυρε όπως επιβεβαίωσε η κόρη της στην Washington Post, νωρίς την Τρίτη

Η Linda είναι μία από τους τουλάχιστον 22 ανθρώπους που σκοτώθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Waverly, 60 μίλια δυτικά του Νάσβιλ. Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.

Μέχρι να σταματήσει η βροχή, σπίτια καταστράφηκαν – το εσωτερικό τους διασκορπίστηκε στην πόλη. Τα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και λάσπη κάλυψε τους δρόμους. Υπολογίζεται ότι έπεσαν 21 ίντσες βροχής στην περιοχή εκείνη την ημέρα. Εννέα ίντσες έπεσαν σε μόλις τρεις ώρες, όπως αναφέρουν οι Αρχές.

Η κόρη της Linda περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, καθώς έλειπε από το σπίτι και παρακολουθούσε τη live μετάδοση της μητέρας της. Στη συνέχεια έχασε την επαφή μαζί της αλλά και με τον αδερφό της που ζούσαν στο σπίτι.

Ο αδερφός της κατάφερε να επιβιώσει καθώς σκαρφάλωσε σε μία στέγη, αλλά όσο πάλευε με τα νερά έχασε τη μητέρα του που λόγω προβλημάτων υγείας δεν της ήταν εύκολο να σκαρφαλώσει.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024