Η Παρί Σεν Ζερμέν βράβευσε τους πέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατέκτησαν το Copa America και το Euro2020 το καλοκαίρι. Ανάμεσά τους φυσικά και ο Λιονέλ Μέσι.
Η Παρί Σεν Ζερμέν βράβευσε τους πρωταθλητές της. Η ομάδα της Πόλης του Φωτός είδε πέντε παίκτες της να διαπρέπουν στο Euro2020 και το Copa America και να ανεβαίνουν στην κορυφή των Ηπείρων τους.
Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα και ο Μάρκο Βεράτι κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ιταλία, με την Σκουάντρα Ατζούρα να νικά στον τελικό με 1-0 την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».
Οι Λιονέλ Μέσι, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες οδήγησαν την Αργεντινή στην κορυφή του Copa America, με τους Αλμπισελέστε να επικρατούν επίσης με 1-0 της Βραζιλίας στο «Μαρακανά».
Οι Παριζιάνοι δεν ξέχασαν τις επιτυχίες του σε εθνικό επίπεδο και τους μοίρασαν τα δικά τους βραβεία.
Ο Παρέδες κοινοποίησε την στιγμή στο instagram, με τον Νεϊμάρ να μην την αφήνει ασχολίαστη, αντιδρώντας με ένα emoji που κλαίει, καθώς βρέθηκε στην πλευρά των ηττημένων στον τελικό της 11ης Ιουλίου.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.