
Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κρυφτό τέλος- «Βροχή» τα post στα social
Αχώριστοι είναι πλέον η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Δημήτρης Αλεξάνδρου οι οποίοι το φετινό καλοκαίρι ζουν τον απόλυτο έρωτα.
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέον δεν κρύβουν τον έρωτάς του και τα social media έχουν γεμίσει με κοινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελαφόνησο με τους φίλους τους και δεν σταματούσαν να χορεύουν, να διασκεδάζουν και να μοιράζονται βίντεο από το πώς περνούν μαζί.
Το νέο «καυτό» ζευγάρι της ελληνικής showbiz, επισημοποίησε πρόσφατα τη σχέση του στα social media, με την Ιωάννα Τούνη να δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.
H πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Ιnstagram, όπου οι δυο τους απεικονίζονται να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, αποτελεί την απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.
Οι φήμες είχαν οργιάσει εδώ και καιρό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά εκείνοι μέχρι το Σάββατο υποστήριζαν ότι είναι απλά φίλοι.
Τελικά, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους με μία κοινή φωτογραφία που μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagraμ όπου ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα σε καταγάλανα νερά.
- Χαμός με τα διαρκείας του Ολυμπιακού, πάνω από 2.000 ανανεώσεις σε 4 ώρες
- Ιρανικά ΜΜΕ: ΗΠΑ και Ιράν πιθανόν συμφώνησαν στο τελικό προσχέδιο συμφωνίας – Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες
- The Expla-in Project | ΠΑΣΟΚ: Γιατί οδηγείται στα άκρα η σύγκρουση για τις υποκλοπές;
- Φιλοξενώντας τον Πούτιν και τον Τραμπ, η Κίνα στέλνει ένα μήνυμα: Τώρα έχει το πάνω χέρι
- Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet 3-2: Νικηφόρο φινάλε για τους Κηφισιώτες, σε «χορταστικό» παιχνίδι (vid)
- Ο Πολ Σρέιντερ είχε μια ΑΙ σύντροφο, αλλά «χώρισαν»
