Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόμπι Μπράιαντ - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του για τα γενέθλιά του

Κόμπι Μπράιαντ – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του για τα γενέθλιά του

Σε μια τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, με αφορμή την ημέρα των 43ων γενεθλίων του

Ο Κόμπι Μπράιαντ θα γιόρταζε στις 23 Αυγούστου τα 43α γενέθλιά του και η σύζυγός του, Βανέσα Μπράιαντ έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στa social media με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον Κόμπι ενώ και οι δύο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Χρόνια πολλά, Papi. Θα σε αγαπώ για πάντα. Η αγάπη μου για σένα είναι αιώνια».

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει θεωρηθεί από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του (Draft 1996), της δεκαετίας του 2000 καθώς και εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Ο Μπράιαντ ήταν ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασσίστ. Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 βραβείο MVP της Regular Season (2008), 2 βραβεία MVP των τελικών του NBA (το 2009 και το 2010) και 5 βραβεία MVP σε All-Star Game.

Έφυγε άδοξα από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 41 ετών, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να ανασυρθούν νεκροί.

Όπως είχε εξομολογηθεί η Βανέσα Μπράιαντ τον Μάρτιο στο People:

«Με το να κάθομαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι η οικογένειά μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Αντίθετα, με το να σηκώνομαι κάθε μέρα και να προσπαθώ, κάνω καλύτερες τις μέρες για τα κορίτσια μου και για μένα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024