Η τελευταία ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά ακτινοβολεί από ευτυχία.
Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ταλαντούχα ηθοποιός, τη βλέπουμε στο μαιευτήριο, εμφανώς συγκινημένη, να σφίγγει στην αγκαλιά της ένα ροδαλό νεογέννητο μωρό.
Φυσικά, πρόκειται για το νεογέννητο ανιψάκι της, που της χάρισε η αδερφή της, Ντορέττα Σκαφιδά, και που η θεία του δείχνει… ήδη έτοιμη να το κακομάθει!
Την είδηση για τη γέννηση του μωρού που είναι υγιέστατο – και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, πραγματικά πανέμορφο -, ανακοίνωσε η ίδια η Γιούλικα Σκαφιδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε με μια υπέροχη λεζάντα.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε:
«Η ζωή. Ένα δροσερό πρωινό του Αυγούστου. Μας χάρισε μεγάλη χαρά και συγκίνηση».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας