Μία μεταγραφή από το «πάνω ράφι» προσπαθούν να κλείσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ του Tyc Sports, έχει καταθέσει πρόταση στην Ιντεπεντιέντε για την αγορά του 29χρονου εξτρέμ, Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Σύμφωνα με το tweet του Εντού, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 680.000 ευρώ στην Ιντεπεντιέντε, για την αγορά ενός μέρους των δικαιωμάτων του Παλάσιος.

Ο δημοσιογράφος γράφει ότι με αυτό το ποσό η προσφορά δεν θα γίνει αποδεκτή, αλλά αποτελεί τη βάση για διαπραγμάτευση.

Επιπλέον, η Ιντεπεντιέντε δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ιντεπεντιέντε αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά δείχνει διαλλακτικότητα στις συζητήσεις.

Ο Παλάσιος φέρεται να είναι ενήμερος για την προοπτική του Παναθηναϊκού, θέλει να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και έχει συμφωνήσει καταρχήν στο οικονομικό.

Ο Παλάσιος είναι ένας κλασικός εξτρέμ, ο οποίος διακρίνεται για τη διεισδυτικότητα του στην αντίπαλη περιοχή και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Επίσης, είναι καλός δημιουργός. Φέτος, έχει 7 συμμετοχές με την Ιντεπεντιέντε στο πρωτάθλημα και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Συνολικά με την ομάδα του, ο 29χρονος επιθετικός έχει 48 συμμετοχές με 6 γκολ και 6 ασίστ. Τα καλύτερα νούμερα του τα έχει με την Ταγιέρες, με την οποία σε 52 εμφανίσεις μετράει 19 γκολ και 6 ασίστ. Ο Παλάσιος έχει περάσει από τη Μπόκα Τζούνιορς (45 συμ./8 γκολ/5 ασίστ) και τη μεξικανική Πατσούκα (36 συμ./8 γκολ/8 ασίστ).