Εκ νέου αναβολή αναμένεται να έχουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και το… φιάσκο να μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ και τη σέντρα να πηγαίνει για μέσα Σεπτεμβρίου.
Η Superleague 1 συνεδριάζει στις 12:30, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία όσον αφορά την υπογραφή της προκήρυξης (απαιτείται να έχουμε υπογραφές από 11 ΠΑΕ).
Βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο οι Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV χωρίς όμως να έχει προκύψει οριστικό deal.
Παράλληλα, δεν έχει υπάρξει ομοφωνία όσον αφορά την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24 και αν δεν έχουμε συμφωνία ούτε εκεί, τότε δεν μπορεί να έχουμε ποδόσφαιρο.
Η Μπέτις νίκησε με 2-1 την Έλτσε και εξασφάλισε την έξοδό της στο Champions League της νέας σεζόν ενώ η Λεβάντε πήρε σπουδαίο τρίποντο με 3-2 στην έδρα της Θέλτα ελπίζοντας στην παραμονή.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ Μαδρίτης και «έδειξε» τον Ισπανό επιχειρηματία, Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες, ως υποψήφιο αντίπαλό του – Το who is who του 37χρονου.