Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - 16 νέα κρούσματα στην Premier League

Κοροναϊός – 16 νέα κρούσματα στην Premier League

Ο τρίτος κύκλος εξετάσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16-22 Αυγούστου, έδειξε αύξηση των κρουσμάτων, αφού η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας κατέγραψε 20 κρούσματα στις πρώτες δύο εβδομάδες εξετάσεων

Δεκαέξι άτομα βρέθηκαν θετικά στην COVID-19 στον τελευταίο γύρο εξετάσεων της Premier League που πραγματοποιήθηκε σε 3.060 παίκτες και προσωπικό των συλλόγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή.

Ο τρίτος κύκλος εξετάσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16-22 Αυγούστου, έδειξε αύξηση των κρουσμάτων, αφού η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας κατέγραψε 20 κρούσματα στις πρώτες δύο εβδομάδες εξετάσεων.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις εξετάσεων στην υγειονομική περίθαλψη, η Premier League θα χρησιμοποιήσει «γρήγορα» τεστ αυτή τη σεζόν και, όποιος βρεθεί θετικός, θα κάνει στη συνέχεια PCR για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα» ανέφερε η Premier League.

Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν θετικοί την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι και ο Μπεν Γουάιτ, ο νέος άσος της Άρσεναλ, με τους δύο παίκτες να χάνουν το λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι επιθετικοί της Άρσεναλ, Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ ήταν μεταξύ των τεσσάρων κροσμάτων του συλλόγου πριν από μια εβδομάδα, αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στην ομάδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024