«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε»

Άναψαν τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA ανάμεσα στον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βασιλείου έχει δήλωσε στην κάμερα του LIVE NEWS πως δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε» σημείωσε στην κάμερα του MEGA και συμπλήρωσε πως «Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό».

Οι δυο τους αντιπαρατέθηκαν στον αέρα του LIVE NEWS, ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

«Είσαι γελοίος»

Η συζήτηση κινήθηκε σε έντονους τόνους, με αποκορύφωμα τη στιγμή όπου ο κ. Βασιλείου απευθυνόμενος στον συνομιλητή του είπε «είστε γελοίος» και συνέχισε λέγοντας «είσαι ηλίθιος».

Αμέσως, ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τον κ. Σωτήρη Βασιλείου να αποσύρει τους εν λόγω χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr