Ναταλία Δραγούμη – «Όταν κάποιος βιώνει χειριστικές συμπεριφορές πρέπει να μιλάει»
Η ηθοποιός συμβούλεψε τους νέου ηθοποιούς να έχουν επιμονή και υπομονή
Στο περιοδικό “Instyle” και την Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε, μεταξύ άλλων, και τις συμβουλές της στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα της υποκριτικής.
Ποια συμβουλή θα δίνατε σε νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την τέχνη;
Να μη το βάλουν κάτω και να κάνουν εφόδια όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Ο χώρος αυτός θέλει γερό στομάχι, γι’ αυτό δεν πρέπει να απογοητεύονται εύκολα. Αντίθετα, να προσπαθήσουν να χτίσουν βαθιές σχέσεις με όποιους συνεργαστούν, αναπτύσσοντας έτσι μια ουσιαστική καλλιτεχνική επικοινωνία. Ο κάθε άνθρωπος έχει να σου μεταλαμπαδεύσει και κάτι σημαντικό.
Να αρπάζουν, λοιπόν, την κάθε ευκαιρία για γνώση. Ειδικότερα το θέατρο είναι το πιο αληθινό και συνάμα γοητευτικό ψέμα που υπάρχει. Οι νεότεροι πρέπει να μάθουν ότι είναι ένα μέσο της υποκριτικής που είναι γεμάτο αλήθεια, μέσα στο ψέμα του όμως. Η γήινη αλήθεια είναι μόνο μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Για μένα προσωπικά, αφετηρία και επιστροφή είναι η οικογένειά μου.
Έχοντας διαγράψει μια φωτεινή πορεία, τι θα συμβουλεύατε έναν νέο ηθοποιό να κάνει αν βρισκόταν αντιμέτωπος με οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης;
Όταν κάποιος βιώνει χειριστικές συμπεριφορές πρέπει να μιλάει, να φεύγει και κυρίως να μη φοβάται. Υπάρχουν σύμμαχοι που θα βοηθήσουν. Ο χώρος μας είναι μια λύτρωση ψυχής και όχι ένα ψυχεδελικό πάρτι. Υπάρχουν όρια που κανείς δεν πρέπει να ξεπερνά. Στο θέατρο ειδικότερα είναι πολύ λεπτό αυτό το νήμα, καθώς οι ηθοποιοί μπαίνουν βαθιά ο ένας στην ψυχή του άλλου.
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- «Μπαμ» στην Αμερική: «Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε»
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442