Μπορεί κανείς τους πλέον να μη φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι Πολίτες ξέρουν να τιμούν την ιστορία τους και αυτούς που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να εκτοξευτεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.
Όπως αναφέρει λοιπόν η Mirror, οι Σέρχιο Αγκουέρο, Βινσέντ Κομπανί και Νταβίντ Σίλβα θα έχουν σε λίγο καιρό αγάλματα με τη μορφή τους, κατόπιν σχετικής εντολής του προέδρου της ομάδας, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.
Μάλιστα, τα αγάλματα των δύο τελευταίων είναι σχεδόν έτοιμα και αναμένεται να αποκαλυφθούν το ερχόμενο Σάββατο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ.
Το άγαλμα προς τιμήν του Αγκουέρο δεν είναι ακόμα έτοιμο, ωστόσο δε θα αργήσει κι αυτό.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.