Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουκάκου – «Ήμουν κυρίαρχος στο παιχνίδι»

Λουκάκου – «Ήμουν κυρίαρχος στο παιχνίδι»

Ο Λουκάκου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην επιστροφή του στην Τσέλσι, σκοράροντας απέναντι στην Άρσεναλ και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου πραγματοποίησε μια επιστροφή – δήλωση προθέσεων στην Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν καταπληκτικός απέναντι στην Άρσεναλ, με τους αμυντικούς των Κανονιέρηδων να δείχνουν ανήμποροι πολλές φορές να τον σταματήσουν.

Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ για τους Μπλε και στο τέλος του αγώνα ανακυρύχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη του ματς, κάνοντας ένα ονειρικό ντεμπούτο. Ο 28χρονος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την εμφάνισή του, την οποία χαρακτήρισε κυρίαρχη: «Κυρίαρχη, θα έλεγα. Κυρίαρχη. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε φορά. Έχω πολύ δρόμο να διανύσω.

Είναι καλό να κερδίζεις, να ξεκινάς καλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να χτίζουμε, να δυναμώνουμε. Η Premier League είναι ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και ελπίζουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε αυτό».

Στη συνέχεια σχολίασε τους επαίνους από τον Γκάρι Νέβιλ στο πρόσωπό του: «Προσπαθώ, προσπαθώ. Στο τέλος της ημέρας θέλετε να εργαστείτε σκληρά για την ομάδα. Θέλετε να κερδίσετε, θέλετε να σκοράρετε, θέλετε να δημιουργήσετε ευκαιρίες – κάτι που έμαθα και δούλεψα πολύ σκληρά και συνεχίζω να δουλεύω. Αυτή η ομάδα είναι πολύ ταλαντούχα.

Είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλουν να συνεχίσουν να χτίζουν, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε παραστάσεις όπως αυτή».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία του στην Ιταλία και το κατά πόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην Premier League: «Νομίζω ότι είδατε ένα μέρος. Όχι μόνο από εμένα αλλά από την ομάδα, η ομάδα προσαρμόστηκε πολύ καλά.

Έκανα πολλές ερωτήσεις στους παίκτες και με βοήθησαν, μου έκαναν τη ζωή άνετη. Δεν αγχώθηκα όταν μπήκα στο παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, υπήρχε ένα πράγμα στο μυαλό μου – να κερδίσω το παιχνίδι. Το κάναμε σήμερα και είμαι χαρούμενος για τον σύλλογο, για τους οπαδούς. Ας συνεχίσουμε να χτίζουμε».

Τέλος μίλησε και για την σημασία που έχει ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Καλό είναι να ξεκινάς έτσι. Δούλεψα σκληρά όλη την εβδομάδα, η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ήταν ένα μεγάλο, μεγάλο παιχνίδι για εμάς.

Όλοι μας παρακολουθούσαν και τα πήγαμε καλά. Ως άτομο προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα, είπα ότι ήθελα να προσθέσω κάτι διαφορετικό στην ομάδα – ελπίζω ότι το έκανα. Θέλω να συνεχίσω να το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024